Alapítványaink

A Pannonsport Kft. az elmúlt években több sport, kultúrális és egészségügyi alapítványt hozott létre. Ezek az alapítványok mind közérdeket igyekeznek megvalósítani.


Szombathelyi Táncsportért Alapítvány (1995)

Cél: a szombathelyi táncsport támogatása, a szükséges feltételek megteremtése, a csoport szakmai és művészeti fejlődésének biztosítása, az utánpótlás nevelése, új koreográfiák készítése, táncversenyek rendezése.


Szombathely Birkózósportjáért Alapítvány (1996)

Cél: a szombathelyi birkózósport támogatása, ezen belül elsősorban a Haladás Force Birkózó Szakosztály tevékenységéhez szükséges feltételek megteremtése, eszközök, utazási költségek biztosítása, sportszerek beszerzése. Cél továbbá a szombathelyi birkózás kiemelkedő személyiségeinek a segítése.


Alapítvány a Vas megyei Baleseti Sebészetért (1997)

Cél: a Vas megyei Baleseti Sebészet ellátási színvonalának növelése, a műszerezettség javítása és a szakmai felkészültség igényesebbé tétele.


Nagy Lajos Gimnáziumért Alapítvány (1998)

Cél: A szombathelyi Nagy Lajos Gimnázium oktató-nevelő munkájának, továbbá sportolási feltételeinek javítása, tanulmányutak támogatása, kiemelkedő teljesítményt nyújtó pedagógusok és tanulók jutalmazása, az arra rászorulók segítése, a hagyományok megörzése, ápolása.


Szombathely Súlyemelő Sportjáért Alapítvány (2002)

Cél: Szombathely súlyemelőinek illetve utánpótlás korú versenyzőinek támogatása. Tehetséges versenyzők válogatott szintű versenyztetése.


Dr. Batthyány Strattmann László Szemészeti Alapítvány (2002)

Cél: a gyógyításhoz szükséges eszközök beszerzésében, fejlesztésében való közreműködés, továbbá a szakmai színvonal javításának elősegítése.


Horváth Zoltán Kosárlabda Utánpótlásért Alapítvány (2010)

Cél: a szombathelyi kosárlabda utánpótlás segítése és Horváth Zoltán válogatott kosárlabdázó emlékének méltó ápolása.Vissza

ESEMÉNYSZERVEZÉS SZPONZORÁCIÓ KOMMUNIKÁCIÓ SPORTTECHNOLÓGIA RÓLUNK